משמעות בקשה לפיצול סעדים

  • תביעה לפירוק שיתוף, דמי שימוש ופיצול סעדים
    דימה | 17/09/2021 19:53

    שלום רב,
    לפני 4 שנים הגשתי תביעה לפירוק שיתוף בנכסי עזבון ובגוף התביעה ביקש עורך הדין פיצול סעדים בין היתר בגין הזכות לתבוע דמי שימוש ראויים. יש להדגיש כי השופט לא התייחס כלל לבקשת פיצול הסעדים!
    לפני מס' חודשים ניתן פס"ד אשר פירק השיתוף במקרקעין וכיום אני מעוניין להגיש תביעה לדמי שימוש.
    העורך דין שלי אמר שמאחג ולא ניתנה החלטה המאשרת את הפיצול אני לא יכול להגיש תביעה כזו היום!!
    שאלתי היא האם טענת עורך הדין שלי נכונה על אף שבית המשפט בפועל לא דחה את הבקשה לפיצול סעדים ??! האם איבדתי את זכותי לקבל מאותו שותף שהתגורר בדירת המגורים שירשנו כולנו את התמורה המגיעה לי??
    תודה רבה מראש.

    • משמעות בקשה לפיצול סעדים
      עו"ד אלי מור | 22/09/2021 16:47

      דימה שלום רב

      כעקרון, היה עליכם לעמוד על קבלת הכרעה בבקשה לפיצול סעדים.

      מכל מקום, לדעתי ניתן לטעון כיום שביקשתם זאת ועל בסיס בקשה זו להגיש תביעה בעניין הסעדים האחרים.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il