מענק לעובדים

  • מענק לעובדים
    סיגל | 14/09/2021 17:06

    שלום רב,
    התחלתי לעבוד במקום העבודה בסוף חודש ינואר השנה.
    לפני ערב ראש השנה הודיע המנכ"ל על חלוקת מענק קולקטיבי לכל עובדי החברה לרגל החג והמאמץ של העובדים בתקופת הקורונה.
    לאחר כמה ימים יצאה הודעה ממחלקת כוח אדם כי המענק יחולק עוד באותו היום רק לעובדים שהתחילו את עבודתם לפני 1.1.2021.
    האם מדובר באפליה ?
    אני מעוניינת לדרוש את המענק לאור הודעת המנכ"ל כי מדובר במענק קולקטיבי לכלל העובדים . כיצד אני יכולה לבסס דרישה זו על פי חוק ?