הדלתות שהותקנו נפלו

  • החזר כספי
    אורלי | 14/09/2021 12:36

    שלום רב,

    עשיתי התקנה של דלתות חדשות קיבלתי אחריות על השירות כול זמן שאצטרך. לאחר מספר חודשים בודדים 3 מהדלתות נפלו ולכן זה משטפשף ברצפה. לאחר זמן רב מאז שהודעתי לו הוא בא פעמיים לתקן ולא הצליח אמר שיחזור ומאז לא חזר. שלחתי לו מכתב התראה לפני תביעה ולא התיחס. אני רוצה לכשות לבית משפט העניין הוא שזה תהליך שלוקח מספר חודשים האם בינתיים אני אוכל לקחת אדם אחר שיתקן את הנזק ובמשפט לדרוש החזר כספי מהשיפוצניק?

    תודה רבה

    • הדלתות שהותקנו נפלו
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/09/2021 10:19

      היי אורלי

      בעיקרון התשובה חיובית אך בכל מקרה מומלץ לקבל ייעוץ משפטי ספציפי ולהיות מלווים על ידי עורך דין על מנת למנוע טעויות ונזקים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com