ביטול תוך שבועיים

  • ביטול שירות (קורס) עסקת מכר מרחוק
    דין | 14/09/2021 11:34

    לפני מספר חודשים שריינתי מקום בקורס נהיגה חוויתי חד פעמי ושילמתי עברו מראש, לאחר מכן הודעתי כשבועיים לפני מועד הקורס כי לא אוכל להשתתף לאור עלייה בתחלואה של קורונה.
    לכן הציעו לי לדחות את ההשתתפות למועד חדש בחודש שאחרי, לאחר מכן יום לפני תאריך החדש הודעתי שלא אוכל להשתתף מסיבות אישיות, הנהלת הקורס הודיעה שעלי להוסיף עלות של כמעט 50% מעלות המקורית וכדי לשריין מקום במועד הבא.

    ציינתי שאם כך אז ברצוני לבטל את העסקה ולקבל החזר מלא, ובעל העסק טען שההחזר יהיה בניכוי של 50% מעלות הקורס.

    האם זה חוקי ? באתר הרשמי של בעל ובעת התשלום על הקורס לא ציינו לגבי מדיניות ביטול.

    ידוע לי שביטול עסקה הינה בגובה של 100 או 5% מגובה העסקה (הנמוך מבינהם)

    נוצר לי הרושם שנוקטים כאן בשיטת מצליח.

    • ביטול תוך שבועיים
      צבי שמיר, עו"ד | 17/09/2021 10:59

      אתה לא ביטלת תוך שבועיים
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com