אישור העסקה

  • קבלת אישור העסקה משנים 1982 3 חודשים
    אישור העסקה | 13/09/2021 11:28

    שלום כיום עובדת מדינה לפני כן עבדתי בשנת 1982 בבית חולים קפלן שלושה חודשים ביקשת אישור העסקה מהם בחודשים הללו על מנת לתת במקום עבודתי שיחשב לי כחודשים תוספת לשירות בית חולים קפלן נתן לי אישור העסקה מחודש 7/82  עד 10/82 ולא מוכנים לציין את בדיוק את התאריכים כי זה מה שמבקשים בשרות וכן בביטוח לאומי כן מופיעים תאריכים מדוייקים מה עלי לעשות עם הבית חולים שיתנו לי תאריכים מה 1.7.82 עד 30.9.82 כמו שמופיע ביטוח לאומי תודה על היעוץ

    • אישור העסקה
      עו"ד נטלי אבני | 14/09/2021 10:44

      עליך לבקש מהם ולהסביר להם מדוע את צריכה את זה בנוסח הספציפי שאת דורשת

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com