חזרה מהודעה בנוגע לבקשה להעלאת שכר

  • תוספת שכר
    רוצה העלאה | 12/09/2021 18:31

    שלום
    אני עובד בחברה הרבה שנים.לאחרונה בגלל שינויים בחברה ,שיש לזה קשר ישיר לעבודתי,ביקשתי תוספת שכר,וקיבלתי פחות מ50% ממה שביקשתי.הבוס יודע שאני לא מרוצה ומחפש עבודה אחרת.
    האם יכול לחזור בו מההודעה שייתן לי?
    היה עוד עד בשיחה

    • חזרה מהודעה בנוגע לבקשה להעלאת שכר
      עו"ד נטלי אבני | 14/09/2021 11:04

      כל עוד לא הסתיימו יחסי עובד מעביד באופן רשמי כל אחד מהצדדים רשאי לפנות לצד השני ולהציע הצעות, לחזור מהחלטות וכן הלאה.

      אם המעסיק יחליט לחזור בו אז תקבל את ההעלאה שביקשת וכולם יהיו מרוצים.

      אם אתה מעוניין לסיים לעבוד שם אז כמובן שזו החלטה שלך ללא קשר לחזרתו של המעסיק מהחלטה זו או אחרת.

      בהצלחה.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com

      • המשך לשאלתי
        רוצה העלאה | 15/09/2021 14:11

        תודה על המענה.
        לא הבנתי משהו.
        המעסיק אמר שייתן העלאה,אשר פחותה ממה שביקשתי והוא יודע שאני לא מרוצה מזה ,ואף שוקל לעזוב.
        עצם הידיעה שהוא יודע שאני לא מרוצה יודע זאת ממקור מוסמך.האם כ"עונש" יחליט לא לתת לי כלום?
        האם זה חוקי?
        היה עוד מישהו בשיחה ששמע שייתן לי העלאה,ולא קיבלתי מסמך כלשהו שמאשר את דבריו.
        האם חוקי ואפשרי לחזור בו ממה שהבטיח לי?

        • המשך לשאלתי
          רוצה העלאה | 15/09/2021 14:22

          עוד שאלה אחרונה.
          האם בעקבות הידיעה שאני מחפש עבודה אחרת,יחליט שלא ייתן לי כלום ,למרות שהבטיח שאקבל,ויש אישור מנכל.
          אני נעלב מאוד ומרגיש מושפל, בעקבות זאת מחליט לעזוב הכל מייד וללכת הביתה.
          מה הדין?
          אני עובד מעל 6 שנים.