את מי תובעים במקרה של נפילה בחנות ?

  • נפילה
    רונית | 09/09/2021 10:00

    נפלתי בחנות כשעליתי במסוע עקב אי תקינות המסוע שידועה לבעל המקום. המקום רשום כחברה בע"מ כיצד עלי לתבוע את בעל העסק או את בעל החנות/שוק פיסל הגדול?
    המקום שבעטיו נגרם לי נזק- נפילה הוא בשל מסוע שאינו תקין לקומה שניה

    • את מי תובעים במקרה של נפילה בחנות ?
      עו"ד גיל קראוס | 13/09/2021 15:44

      שלום רב,

      צריך לבדוק מי הגורם שאחראי על המקום ועל תחזוקת המקום.

      אם יש גם בעלים וגם שוכר למשל, אז אולי כדאי לתבוע את 2 הגורמים.

      אם הגורם שמחזיק במקום זו חברה, את צריכה לתבוע את החברה ולא את בעלי החברה באופן אישי.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il