סיכויי ערר

  • את מי לתבוע?
    שירן | 02/09/2021 09:03

    לפני מס שנים סגרנו מרפסת ללא היתר השכן התלונן בעיריה ואז נפתחו נגדנו תיקים ויש צו הריסה על הבנייה הלא חוקית
    הגשנו כבר לפני 3 שנים בקשה להיתר ועד עכשיו זה היה בסחבת
    הבעייה העיקרית שיש
    המגרש הוא משותף אין פרצלציה כי השכנים חורגים מקו בנייה
    לפי המגרש שלי נגמרו אחוזי בנייה ובגלל שהשכנים חורגים אני לא יכולה לעשות פרצלציה ותבע נקודתית
    יש לציין שכול שאר המגרשים יש להם חריגות בנייה מטורפות שאף אחד לא התלונן עלייהם ורק אני זאת שחטפתי והם התנגדו לי בוועדה על אחוזי בנייה שאני לא ייקח להם שהם עצמם עברייני בנייה
    כרגע ההתלבטות אם לגשת לוועדת ערר כי העיריה דחתה את התיק ולא מוכנה לעשות כלום בנידון
    או ללכת לבית נשפט ולתבוע את העיריה השכנים בחריגות בנייה ואכיפה ברננית
    השאלה אם בוועדת ערר יכול להיות שיתנו החלטה ואפשרות שאני יעשה תבע נקודתית

    • סיכויי ערר
      עו"ד ציפי מרגלית | 20/10/2021 16:01

      שירן שלום,

      ראשית, מתנצלת על האחור במענה.

      לצערי אין לי אפשרות לנבא תוצאה בועדת ערר ביחס לתיק שאת פרטיו אני לא מכירה לעומקם.

      על מנת לפעול באופן מושכל נדרשת הכרה מקצועית ויסודית של העובדות.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il