חוזה שכירות דירה

  • תשלום שכר דירה לאחר סיום החוזה
    אביב | 30/08/2021 14:23

    שלום,
    התכוננתי לעזוב את דירתי לאחר סיום חוזה השכירות ב31.7, הודעתי לבעל הבית שככל המאוחר אני אעזוב אותה ב15.8. מאז הוא לא יצר איתי קשר.
    אני הייתי בח"ול ולא יכולתי לדאוג לכל זה
    ומאז ה15.8 לא הייתי בדירתי, למרות שהחפצים שלי עדיין נמצאים שם והמפתח היה אצלי.
    עכשיו הוא דורש ממני שכר דירה על חודש אוגוסט למרות שתוקף החוזה תם ולא הייתי בדירה לאחר התאריך שנקבתי בו. הוא לא יצר איתי קשר או הביע עניין בנעשה.
    לאחר שהוא נשאל לגבי למה הוא לא יצר קשר הוא אמר שהוא לא רצה להפריע לי.

    האם החובה הייתה עליו לדרוש ממני להתפנות לאחר סיום החוזה או שהאחריות נופלת עליי ואני אכן צריך לשלם שכר דירה על חודש שלא הייתי בדירה בו?

    • חוזה שכירות דירה
      עו"ד אופיר קנפו | 01/09/2021 12:23

      אביב שלום רב,

      לא ניתן להשיב לשאלתך ללא עיון בנוסח חוזה השכירות עליו אתה חתום.

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      מגדל H-TOWER רסיטל (קומה19), דרך מנחם בגין156, תל אביב

      טלפון: 03-5732424, פקס: 073-2858255 מייל: ofir@taklaw.co.il