דירת עמידר

  • דירת עמידר
    אלי | 30/08/2021 11:03

    אני מתגורר בבניין משותף בתל אביב. בבניין יש דירה של עמידר בה מתגוררת משפחה שעושה ככול העולה על רוחה. כבר מספר שנים שהם גונבים חשמל מהמקלט לטובת הדירה שלהם ובנוסף אחד מבני המשפחה ישן במקלט . המונה חשמל של המקלט משותף לחדר המדרגות כך שהצטבר חוב חשמל של אלפי שקלים ובעקבות כך חברת חשמל  ניתקה לנו את החשמל בחדר המדרגות ולא בפעם הראשונה. פנינו  מספר פעמים לחברת עמידר ולצערי נתקלנו באוזלת יד והתחמקות מפתרון הבעיה. אנו חוששים לפנות למשטרה מכיוון שמשפחה זו תתנכל לדיירי הבניין כתוצאה מהגשת תלונה. חברת עמידר טוענת להגנתה שאין הם אחראים להתנהגות של משפחה זו למרות שידוע להם שהם בעייתיים(אינם משלמים את חובותיהם גם לחברת עמידר) ולמרות שהדירה שייכת להם(טענה קלושה ומתחמקת). אשמח לקבל חוות דעת משפטית מהם הצעדים שאפשר לנקוט נגד חברת עמידר .

    • דירת עמידר
      עו"ד אופיר קנפו | 01/09/2021 12:18

      אלי שלום רב,

      באפשרותכם לפנות למפקחת על בתים משותפים אשר בסמכותה להכריע במקרים של סכסוכי שכנים בבית משותף.

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      מגדל H-TOWER רסיטל (קומה19), דרך מנחם בגין156, תל אביב

      טלפון: 03-5732424, פקס: 073-2858255 מייל: ofir@taklaw.co.il