ניסוח תביעה על ידי עורך דין

  • באיזה שפה להשתמש בכתב תביעה
    גלעד | 24/08/2021 17:50

    שלום עו"ד חאיק,

    קיבלתי יעוץ משפטי לפני הגשת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ועורך הדין ניסח את כתב התביעה בלשונו כולל כל חומר הראיות הכין הכל בצורה כאילו מדובר בתביעה לעליון. הוא השתמש בביטויים ושפה של עורכי דין מאוד מהוקצע והרבה מעל רמת הדיבור שלי. כשהערתי לו על זה אמר שהנוסח שבאתי איתו אליו כתוב בשפה לא משפטית מספיק אפילו שמדובר בדיון ללא עורכי דין בתביעות קטנות. רציתי לשאול מה הדעה שלך ולפי הניסיון הרב שלך מה אתה חושב בנושא אם כתב תביעה מקצועי וברמה גבוהה מדי יכול לפגוע בתביעות קטנות? או שנטו תמיד מסתכלים על הראיות והעובדות ואין מקום לשיקול דעת של רגש (כמו לרחם על הצד השני כי הוא לא נעזר בעורך דין)? תודה! גלעד

    • ניסוח תביעה על ידי עורך דין
      ליאור חאיק, עו"ד | 24/08/2021 18:08

      היי גלעד

      כמעט כל תובע או נתבע מסתייע בעורך דין במסגרת תביעה קטנה להכנת תביעה, הגנה או בקשה ולכן אני לא רואה בעיה לגבי הסוגיה שהעלית.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com