הוצאת ילד בגיר מהבית - תשובה

  • הוצאת ילד בגיר מהבית
    לי.מ | 22/08/2021 15:21

    שלום רב,
    בני בן 25 עובד ומשתכר יפה מאוד לפרנסתו, מסרב לעזוב את הבית. לצערי הבן מתנהג בצורה בוטה כולל קללות וגידופים כלפי. הבית בבעלותי הבלעדית. אני יודעת שזכותי להוציאו אך האם להוציא את חפציו כך מהבית?
    אודה מאוד לתשובה.

    • הוצאת ילד בגיר מהבית - תשובה
      עו"ד אליוסף שחר | 29/08/2021 03:04

      לי שלום רב,

      המצב אותו את מתארת נמצא שכיח לצערנו במשפחות רבות.

      מאחר ומדובר בבגיר ואף מעל גיל 21 נראה כי עלייך לפנות לבית המשפט לענייני משפחה ולבקש את הרחקתו / הוצאתו מדירתך.

      יובהר כי המדובר ב-כלל וכי איני מכיר את המקרה לגופו ומשכך אין מדובר בייעוץ משפטי גרידא.

      זאת ועוד, תשומת ליבך כי הוצאת חפציו האישיים מביתך, עלולה לגרור הליכים פליליים כנגדך.