חניית נכים

  • חניית נכים
    Iska | 20/08/2021 09:54

    שלום,
    אני חניתי בעיר לוד את רכבי בשטח שהינו שפ"פ -שטח פרטי פתוח.
    בשטח ישנו תמרור לחניית נכים העומד בסמוך לחניה רגילה ויש סימון של 2 חניות נכים מימין ומשמאל.
    החניה באמצע איננה מסומנת כחנית נכה, אין עליה סימון איקס והיא בצבע רגיל של שאר החניות במתחם.
    קיבלתי דוח על 1000 שח. ויש לי הסרטה שאני מציגה שהחניה באמצע לא מסומנת כנכה אלא כחניה רגילה. הגשתי ערעור לעיריה והם דחו אותו. האם יש לי עילה לבקש להישפט על הדוח, והאם אני יכולה לייצג את עצמי?