תביעה בפשיטת רגל?

  • תביעה בפשיטת רגל
    אריה | 15/08/2021 17:35

    שלום רב

    לפני מספר חודשיים הגשתי תביעה בתביעות קטנות על סך 10000 שח   נגד סטודיו C .הדיון נקבע ל1/9 .במרוצת הזמן הסטודיו פשטו את הרגל כיום הבנתי שישנם רוכשים פוטנצאלים שאלתי האם יש טעם להגיע לדיון אם החברה פשטה רגל?מי בעצם ייצג את החברה?.הציין שגם חברת אשראי נכללת התביעה אשמח לקבל תגובות

    תודה

    • תביעה בפשיטת רגל?
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/08/2021 20:34

      אריה שלום,

      ברגע שחברה נכנסה להליך פירוק ישנו צו עיכוב הליכים אוטומטי ואין אפשרות להמשיך בהליך אישי נגדה ללא קבלת אישור מבית המשפט שדן בהליך הפירוק.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com