מספר דוחות על אותה מצלמה

  • עברת תנועה
    אלמוני | 14/08/2021 22:45

    שלום,
    אני נהג מזה 25 שנה על הכביש ,בשלושה חודשים האחרונים עובדים בכביש 4 מצפון לדרום אני רוכב על קטנוע ,בבוקר יש עומסים כבדים של תנועה ובגלל העבודות בכביש אין אפשרות לנסוע בשוליים בנתיב הימני ,וכדי לעקוף את התנועה (פקק) אני צריך לנסוע בשוליים בצד השמאלי והשוליים מסומנים בצבע כתום.להפתעתי קיבלתי על אותה עבירה 6 דוחות בסך 500 שקלים ובנוסף 6 נקודות על כל דוח , שאני לא ידעתי שמה שאני עושה זה עבירה הדוחות שקיבלתי הם יום אחרי יום .
    האם כדי לי להשפט?

    • מספר דוחות על אותה מצלמה
      עו"ד חנה דוד | 15/08/2021 13:04

      שלום  לך!

      תשלום הקנסות - משמעו פסילה של משרד הרישוי  (36 נקודות) + תיאוריה מחדש.

      במקרה כזה, אני חושבת שאין ברירה אלא לבקש להישפט ולהתייעץ עם עורך דין על מנת לנסות ולשפר את מצבך (הלא פשוט).

      מאחלת לך בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com