תאונת דרכים בין הולך רגל לרכב

  • תאונת דרכים
    נעמה | 12/08/2021 10:04

    שלום,
    אבי בן 77 ,לפני כחודש הוא נדרס ברגל ע"י נהגת שעשתה רוורס,חיפשנו עורך דין וטרם מצאנו,ניסינו מספר עורכי דין וכולם אמרו שזה לא משתלם כי הוא לא שבר את הרגל,זו נשמעת לי תשובה עלובה .חשבתי לפנות לחברת הביטוח של הנהגת אבל אין לי מושג למי בדיוק פונים שם.אשמח להכוונה תודה

    • תאונת דרכים בין הולך רגל לרכב
      עו"ד עדי רחמים | 18/08/2021 08:41

      נעמה שלום.

      בנסיבות המקרה שתיארת  אביך נפגע כהולך רגל מרכב חולף

      לכן הנך רשאית לתבוע את פוליסת ביטוח חובה של הרכב הפוגע.

      הפניה היא לחברת הביטוח מחלקת תביעות חובה בצירוף כל המסמכים הקשורים לתאונה.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com