דמי שימוש חורגים מרמ"י

  • הערכת דמי שימוש חורג רמ"י
    אור | 11/08/2021 13:27

    שלום רב, שאלה

    לקוח פנה לרמ"י על מנת להעביר את הזכויות מהוריו המנוחים אגב פטירה.

    היו שימושים חורגים במשך שנים בנכס, ולאחרונה, טרם הגשת הבקשה להעברת הזכויות על שם הבן, נהרסו המבנים.

    רמ"י לעולם לא ביקרו בנכס (מלבד תצ"א, אין להם כלום), וכעת הם מתנים את העברת הזכויות בתשלום דמי שימוש חורגים.

    האם ניתן לבדוק על אילו שימושים חורגים רמ"י מודעים, טרם חתימה על המסמכים שהם דורשים שהלקוח יחתום בשביל להעביר את הזכויות על שמו? בכדי להעריך את העלויות?

    תודה מראש

    • דמי שימוש חורגים מרמ"י
      עו"ד ציפי מרגלית | 30/08/2021 18:02

      אור שלום,

      השאלה יכולה לקבל מענה רק בגישה לתיק הנכס ברמ"י ולבדיקה של החומרים המצויים בידם. בנוסף, ניתן לנסות ולבדוק אילו מסמכים יש בעניין זה בתיק הנכס/בניין בועדה המקומית.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il