סכסוך בין שותפים לדירה

  • סכסוך שותפים
    משה | 08/08/2021 21:41

    שלום, אני גר עם שותף ושותפה עם השותף שנה והשותפה 3 שנים, לאחרונה היחסים בינינו הדרדרו שכללו ויכוחים ריבים ועקיצות עד לכך שהשותפה ואני מתעלמים אחד מהשניה, חשבתי לעזוב את הדירה אבל משום שיש רכב למטרות עבודה וזה לא פשוט למצוא דירה עם חניה (תא) החלטתי לחדש את החוזה ולחפש דירה יותר בנחת, המצב הוא שהשותף עוזב ומצאנו שותפה שתיכנס במקומו, חתמנו על הארכת חוזה יחד עם השותפה החדשה, והתנהלות מסויימות בבית מעלות בי חשד שאולי ינסו להוציא אותי מהדירה (למשל שהשותף שאמור לעזוב טוען שהוא לא רוצה לחזור להורים והוא מחפש דירה, אבל בפועל לא רואה שהוא עושה משהו כדי למצוא דירה, חוזר כל יןם מהעבודה ונשאר בבית, הדיירת אמורה להכנס בעוד כשבועיים, או שיח בין השותפים שמשתתק כשאני מתקרב) האם זה חוקי לאחר חתימת החוזה לדרוש ממני לעזוב את הדירה? ואם כן כמה זמן התראה יהיו מחוייבים לתת? יש לציין שדיברתי עם בעלת הדירה מס פעמים לגבי המשך השכירות ולא רמזה על שום דבר בכיוון

    תודה מראש

    • סכסוך בין שותפים לדירה
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/08/2021 16:09

      במידה וחתמת על הסכם מחייב אין עילה להוציא אותך מהדירה.

      כמובן שצריך לבדוק את ההסכם באופן ספציפי אבל באופן כללי מהדברים שתיארת אני לא רואה חשש כזה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com