קבלן נקלע לקשיים

  • קבלן נקלע לקשיים
    ראובן | 05/08/2021 13:52

    קניתי דירה מקבל לקראת סיום הקבלן נקלע לקשיים כספיים ולא מסוגל לסיים את הפרויקט

    בניין 6 קומות הדירות ברובן גמורות חסרים מספר דברים לסיום כל השטחים המשותפים לא סיים.

    דירת פנטאוז ועוד 2 דירות אחרונות ממש בפיגור חלק מהדיירים שילם את כל הכסף וחלק לפי השלבים שזה כמעט הסוף איך ממשיכים ואיך זה אמור להתחלק ?

    אודה לתשובתכם.

    • קבלן נקלע לקשיים
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 08/08/2021 14:36

      שלום ראובן,

      התשובה לשאלתכם תלויה בגורמים עובדתיים נוספים - האם יש ליווי בנקאי לפרוייקט? מה הבטחות שנתן הקבלן? כיצד ולמי שולמו הכספים ועוד.

      כדאי לכם כדיירים להתאגד ולפנות לעו"ד שייצג אתכם כנגד הקבלן.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com