מענה

  • הוצאת דיבה על סייעת בגני ילדים
    ר | 24/07/2021 16:44

    שלום אני עובדת כסייעת בגן ילדים . הייתה בגן ילדה עם התנהגויות בעיתיות ומסוכנות כלפיי הילדים והצוות ....הילדה מאד חכמה ..גם כדי להיות ערמומית ולשקר . וסיפרה שדחפתי והפלתי אותה דבר שלא קרה . יש לי עדות עוד 2 נשים שראו ועדות של עוד אנשי צוות שמכירות את הילדה ואת הוריה . האמא יודעת את ההתנהגות של בתה אך בחרה במקום לשתף פעולה עם הצוות .....להגיש עלי תלונה .. להכפיש את שמי להורי הגן לגרום לי עוגמת נפש להעליב אותי ולפגוע בי במקום עבודתי פרנסתי . על דבר שלא קרה ורק על סמך דיברי בתה וללא בירור איתי . השאלה שלי היא איך תובעים את האמא על הוצאת דיבה לשון הרע האם זה כרוך בתשלום מראש לעורך דין ??? .....האם האמא יכולה לתבוע אותי גם פתאום להיפך כי אלו אנשים חכמים ערמומים וחזקים לעומתי . מה הסיכונים בתביעה שלי ? ....והתשלום ( אני חסרת אמצעים כלכלים ) תודה

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 04/08/2021 17:55

      שלום רב,

      צר לי על הסיטוציה בה הינך נמצאת.

      כעיקרון, ניתן לתבוע את האימא על לשון הרע אך אם האמא משתפת פעולה עם הצוות (כפי שכתבת) האם זה אומר שמישהו מאנשי הצוות סיפר לאמא שזה באמת קרה? במקרה זה עליך לחשוב כיצד תוכלי להוכיח שלא עשית כלום לילדה.

      ייצוג בהליך משפטי עולה כסף, אך באפשרותך להגיש תביעה קטנה. סכום התביעה מוגבל לסך של כ - 30,000 ש"ח ולא צריך עו"ד בשביל ניהול ההליך.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

    • הוצאת דיבה על סייעת
      ר | 05/08/2021 20:10

      אתה טועה בהסבר שלי .... אני לא דחפתי ולא נגעתי . ולי יש עדות את אנשי הצוות ..... הצוות עד שלי . הילדה משקרת . האמא של הילדה ( שיודעת שהילדה משקרת ) ...האמא גידפה והשמישה ודיברה לשון רעה עליי הכפישה את שמי בוואטצאפ .והתלוננה למעסיקי . ... אין לי את התכתבויות הוואטצאפ אבל שמעתי מהורים שהיא דברה לשון רעה עליי והסיתה הורים . התשובה שכתבת לי לא הובנה לך בהסבר שלך תודה