ניתן לשלם באתר מד"א

  • מד"א
    עינב | 04/08/2021 09:38

    אבקש לברר אם החובה לתשלום עבור אמבולנס מד"א קמה רק לאחר שישלחו שובר / דרישת תשלום? (מן הסתם יש חוק או תקנות אחרות כלליות שמחייב את הרשויות לשלוח דרישה)

    לפי

    תקנות מגן דוד אדום (אגרות הסעת חירום באמבולנס), תשס"ו-2006

    אגרת הסעה

    2. (א) הסעת חירום בנט"ן או בניידת אחרת של מד"א, חייבת באגרה, כמפורט בתוספת.

              (ב) סכומי האגרה, המפורטים בתוספת, יעודכנו ב-1 בפברואר של כל שנה (להלן – יום העדכון), בשלושת רבעי שיעור השינוי במדד הממוצע בשנה הקודמת ליום העדכון, לעומת המדד הממוצע בשנה שקדמה לה.

              (ג) לא שולמה אגרה, בתוך 90 ימים מן המועד שבו ניתן השירות, יישא מקבל השירות בהפרשי הצמדה, לפי שיעור השינוי במדד הידוע במועד מתן השירות, לעומת המדד הידוע במועד התשלום, בתוספת ריבית צמודה כקבוע בתקנה 2 לתקנות פסיקת ריבית והצמדה (קביעת שיעור ריבית ודרך חישובה), התשס"ג-2003; המנהל הכללי של מד"א או מי שהוא הסמיכו לכך רשאי לוותר לחייב מסוים על ריבית או הפרשי הצמדה, כולם או מקצתם, אם הוכח להנחת דעתו כי לפיגור בתשלום האגרה גרמו נסיבות שלא היתה לחייב שליטה עליהן.

    • ניתן לשלם באתר מד"א
      צבי שמיר, עו"ד | 05/08/2021 17:45

      תשלומים למד"א

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com