מי אחראי לנזק לרכב במהלך עבודה ?

  • מי משלם נזק מתאונה ?
    אדיר | 03/08/2021 07:48

    היי
    נסעתי עם הרכב הפרטי שלי , בנסיעה לצורך עבודה , ועשיתי תאונה מי צריך לשלם הוצאות על הנזק אני או המעסיק ( אני השם בתאונה ) , בתודה מראש אדיר .

    • מי אחראי לנזק לרכב במהלך עבודה ?
      עו"ד גיל קראוס | 04/08/2021 15:25

      שלום רב,

      חסרים פרטים בשאלתך, כולל האם קיים הסכם ביניכם שמתייחס לכך ? האם מדובר ברכב שעומד דרך קבע לצורך העבודה ?

      כעיקרון אם זה רכב בבעלותך אז לדעתי יהיה קשה להטיל את הנזק על המעביד אם אין הסכם ביניכם שאומר אחרת, אם כי מדובר בשאלה שיש לבחון אותה לעומק.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il