הוראת מנהל בתי המשפט בעניין צורך מסמך

  • מבנה
    אייזק | 04/08/2021 14:01

    האם הודעת מנהל בתי משפט בדבר צורת מסמך ומבנו חלה בתיק משפחה על ממון בין בני זוג שמגרשים

    • הוראת מנהל בתי המשפט בעניין צורך מסמך
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/08/2021 15:01

      אייזק שלום,

      הוראות מנהל בתי המשפט בהוראתו, חלה על כתבי טענות, כולל כתבי טענות בביהמ"ש לענייני משפחה.

      אם השאלה היא האם היא חלה גם על הסכמי גירושין - התשובה שלילית.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

      • המשך
        המשך | 08/08/2021 18:03

        אם לא הגישו לפי המבנה שנקבע בהוראות. כתב הטענות כבר נתקבל לרישום ולא נדחה. האם בימ"ש עשוי לחייב להגיש כתב טענות מתוקן?