פרסום תלונה נגד חברה צרכנית בשידור טלווזיוני

  • לשון הרע
    יהושוע | 04/08/2021 11:39

    במסגרת תוכנית טלווזיה האם מותר לי להגיד מה שאני רוצה על תלונה שיש לי כנגד חברה צרכנית גדולה?

    • פרסום תלונה נגד חברה צרכנית בשידור טלווזיוני
      עו"ד רם גליצה | 04/08/2021 18:04

      יהושע שלום רב,

      השאלה שלך היא כללית מדי ולא ניתן לתת לך ייעוץ משפטי מקיף ורציני. ראשית כל אבהיר שאני לא ממליץ לך לומר כל מה שתרצה בכל מקום שבו תרצה וזאת משום שאתה חושף את עצמך לתביעות דיבה.

      כדי להבין האם מותר לך לפרסם את התלונה במסגרת אותה תכנית, יש לדעת מה היא התלונה ומה הן המלים המדויקות בהן אתה מתכוון להשתמש. ככלל - ביקורת צרכנית שנעשית באופן ענייני, מתון ולא משתלח - תעמוד, קרוב לוודאי, בהגנות הקבועות בחוק איסור לשון הרע.

      בברכה,

      רם גליצה, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      ארלוזורוב 111 (מגדלי שקל) תל אביב
      טלפון:03-6442874 ; מייל:ram@galitzalaw.co.il