תביעה קטנה על חובות

  • תביעות קטנו. נגד בת זוג
    שי | 03/08/2021 22:31

    גרתי עם חברה שלי במשך שנה נהלנו משק בית משותף אני שלמתי שכירות בגובה של 5000 שח לחודש במשך תקופה של שנה היא שילמה חשבונןת והוצאות משתופים ובסוף כל חודש הינו מתקזזים בעלויות והיא הייתה מחזירה לי את האפרש לאחר שנפרדנו המשכתי לשלם עבורה שכר דירה למרות שלא גרתי בדירה במשך 4 חודשיים בעלות בצתברת של 20000 שח לאחרונה בקשתי שתחזיר לי את המכונת כביסה ושאוב הדייסון שרכשתי מכספי בסך 3500 שח היא מסרבת להחזיר וחסמה אותי בכל ערוץ תקששורת אפשרי האם פניה לבית משפט לתביעות קטנות תוכל להחזיר לי את החפצים או ערכם על פי קבלות שברשותי אם לא קיצד אוכל להשיבם לרשותי תודה

    • תביעה קטנה על חובות
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/08/2021 13:49

      היי

      כן, אפשר להגיש תביעה קטנה ולדרוש השבת הסכומים, עד לסכום של 33800 שח.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • תביעות קטנו. נגד בת זוג
        שי | 04/08/2021 15:38

        היי ליאןר תןדה על התגובה אני מעוניין רק במוצרים שנשארו בדירה ולא בשכר דירה ששלמתי

        • אפשר להתחיל ממכתב התראה לפני נקיטת הליך
          ליאור חאיק, עו"ד | 05/08/2021 10:19

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

          • משפחה
            משפ | 06/08/2021 11:29

            לא בבית משפט למשפחה?