נפילה עם עגלת קניות

  • נפילה
    מלי | 01/08/2021 10:01

    נפלתי עם עגלת קניות מלאה בסוף העליה במסוע לקומה שניה משכו אותי מתחת לעגלה כשהמסוע ממשיך לעלות. נפגעתי קשות. קיים ככל הנראה סרט הנפילה כיצד לנסח? הופניתי על ידי אורטופד טראומה למיון

    • נפילה עם עגלת קניות
      עו"ד גיל קראוס | 02/08/2021 20:10

      ערב טוב,

      אני מבין משאלתך שאת מתכוונת להליכים נגד הסופר או גורם אחר.

      על מנת להגיש תביעה נזיקית, יש להוכיח רשלנות של גורם כלשהו או שמשהו במדרגות / במקום לא היה תקין. לצורך זאת יש לבחון היטב את נסיבות המקרה ולהבין אותם.

      לגבי הסרט, את יכולה לפנות לסופר ולבקש העתק מהסרט או לכל הפחות שלא ימחקו אותו. וכדאי מאוד לעשות זאת בכתב ובדרך שבה ברור כי הסופר קיבל את המכתב שלך.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il