מניין הימים בתקופת פגרה

  • פגרה
    אלה | 01/08/2021 08:39

    החלטה סתמית לתגןבת הצדדים תוך 14 יום בתיק משפחה יחסי ממון שניתנה היום. האם פגרה במנים? לא קבע אחרת. אז תגובה רק 14 יום אחרי הפגרה?

    • מניין הימים בתקופת פגרה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/08/2021 12:04

      אלה שלום,

      החלטה לתגובה תוך X ימים, כאשר היום האחרון כבר בתוך הפגרה, משמעה שבתקופת הפגרה מניין הימים עוצר, אלא אם כן קבע ביהמ"ש ש"הפגרה במניין הימים".

      החלטה לתגובה עד תאריך מסויים, משמעה שהפגרה במניין הימים.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il