חישוב שכר מלצרים

  • חישוב שכר מלצרים
    אנה | 28/07/2021 16:23

    שלום. הבת שלי עובדת כמלצרית במסעדה. לא מקבלת תלושים וכמובן לא הסברים על חישובי שכר.

    לאחרונה כן קבלה תלוש עבור חודש יוני- ושום דבר לא ברור שם. במסעדה לא נותנים להם מספר טלפון של משרד שעושים בו משכורות.ל פי ההסברים של אחראי משמרת מורידים להם סכומים שלא הגיונים כגון 7 שח עבור כל שעת עבודה לטובת מיסים . וחוץ מזה יש ניכוי חובה ביטוח לאומי וביטוח בריאות שמופיעים בתלוש בצורה ברורה. איך נוכל לבדוק האם הכל תקין בחישוב ונדע כל מה שמגיע הבת שלי קיבלה?. תודה