שכנים המזמינים כנגדי משטרה לשווא

  • הטרדה בתלונות שווא
    מרום | 28/07/2021 13:29

    אנחנו זוג צעיר, יש לנו שכנים, שמגישים נגדנו תלונות במשטרה, ללא הפסקה. הם רוצים לישון ביום ולהפריע בלילה, וכשבמשך היום אנחנו חיים כרגיל, ללא שום דבר חריג, הם ממציאים תלונות שוטא, על עבירות שמתרחשות בדירה, רעש מוזר כביכול, כל הזמן באים שוטרים והולכים לפעמיים אפילו שאנחנו לא בבית. דופקים אצל השכנים. בלילות גם, המשטרה עוברת אצל השכנים שואלת כולם ישנים. וככה זה כל הזמן. המשטרה לא מקשרת בין המתלוננים לתלונות. זה לא נגמר, כנראה רוצים להטריד אותנו או לגרום לנו לעזוב את הדירה. אנחנו שומרי חוק מקפידים על שעות המנוחה. הם כנראה רוצים לישון במשך היום. הם מפריעים בלילות. אני לא מזמינה משטרה כי זה לא מעניין אותי.  לא ניתן להמנע מפעולות וחיים בבית בשעות היום. הם מצאו אמצעי -הטרדה, שהבנתי שהתלונה לא ממוקדת, סתם ממציאים עילות. מה ניתן לעשות. הגישה שלי זה להתעלם. אבל בן זוגי רוצה לנקוט פעולות מעשיות כדי להתמודד עם זה באופן חוקי. נראה לי שהדרך הטובה זה פשוט להתעלם כי המשטרה בכלל לא מקשרת בין המתלוננת לתלונות. יש לך עצה מועילה בעניין. תודה

    • שכנים המזמינים כנגדי משטרה לשווא
      עו"ד אמיר מורשתי | 01/08/2021 13:54

      מרום יקרה, צריך להבין שהשוטרים המגיעים לביתך מגיעים ממחלקת הסיור של תחנת המשטרה המקומית- אפשר בהחלט לבקש לשוחח עם רכז הסיור בתחנה ולהסביר לו המצב ולדאוג להביא לידיעת התחנה הקשר בין תלונות השווא. האמיני לי שאף המשטרה לא נהנית להיות מוטרדת לשווא ולמעשה להטריד את המשטרה בתלונות פקטיביות זו עבירה פלילית בפני עצמה. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי