ביטול דרישה לאסור ביקורי התייחדות בגלל תיק ישן

  • שאלה
    אלונה | 27/07/2021 10:17

    שלום,

    ב01/2015 הגשתי תלונה במשטרה על בן זוג שלי ( היה ריב בנינו) וחברה שלי המליצה ללכת למשטרה להתלונן על איומים,
    ב07/2015 היה בית המשפט בקריית גת ותיק נסגר ( היינו ביחד בדיון - ביקשתי לסגור תיק - שהכל בסדר),
    ב2017 בן זוג שלי נכנס בכלא ( לא קשור אלי ),
    ועד היום קיימנו את הביקורים והתייחדות לא כולל תקופת קורונה ,
    בן זוג שלי עבר לכלא אשל ב05/2021 ( הייתי אצלו בביקורים ) - הוא הגיש בקשה להתייחדות ..וקיבל סירוב בנימוק :עכב שמשטרה הוציא לשב"ס דרישה לבטל ביקורי התייחדות ביני ובין זוגי בגלל סכסוך ב2015 ( בגלל " מסוכנות בן זוג שלי כלפאי " ...
    משב"ס נאמר שאני צריכה ללכת למשטרה ולבקש מהם ביטול דרישה על ביטול ביקורי התייחדות .
    למי אני צריכה לפנות במשטרה לצורך טיפול בזה ?

    • ביטול דרישה לאסור ביקורי התייחדות בגלל תיק ישן
      עו"ד אמיר מורשתי | 29/07/2021 09:10

      אלונה יקרה, הייתי במקומך הולך לתחנת המשטרה בה הגשת בזמנו את התלונה כנגד בן זוגך ושואל את היומנאי מי מהקצינים יכול לעזור לך בנושא- בעיקרון, כנראה הגורם שהעביר את הדרישה לאסור המפגשים הוא קצין המודיעין או ראש מחלקת החקירות בתחנה ואפשר לבקש לדבר עם אחד מהם. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

    • ביטול דרישה לאסור ביקורי. התייחדות בגלל תיק ישן
      אלונה | 29/07/2021 11:12

      שלום.
      הייתי בתחנת משטרה .
      שלחו אותי לקצינת משפחה ( בפניה למשטרה אני רשמתי:"הנדון : סכסוך בין בני זוג משנת 2015.
      קצינה אמרה לי שלא ידוע באיזה תיק מדובר ...תיק מ2015 נסגר מזמן.. ..שבן זוג שלי צריך לבקש מב"ס העתק החלטה של משטרה שהם קיבלו על "מסוכנות של בן זוג שלי כלפי"...שבלי מסמך אין אפשרות לטפל בזה..
      בן זוג שלי פנה לקצינת אסירים עם בקשה לקבלת העתק החלטה זאת....וקיבל תשובה מדהימה מאוד...
      "אין שום החלטה,זה משה קיבלנו ממחוז - בת זוג שלך צריכה ללכת למשטרה ולקחת מהמשטרה מסמך שאתה לא מסוכן כפיה".
      תשובה יותר אידיאוטית לא שמעתי בחיים.
      זה נותן אינדיקציה שרמה שעובדי שב"ס מאוד נמוכה.
      או שנוח לטרטר בן אדם.

      • המשך תשובה
        עו"ד אמיר מורשתי | 01/08/2021 12:02

        אלונה יקרה, ככל ואת רואה שאתם מגיעים למבוי סתום, אין מנוס מלהגיש עתירת אסירים בנושא- תגלו שכאשר זה מגיע לעתירת אסירים בפני שופט, פתאום התשובות שאתם תקבלו יהיו קצת יותר רציניות והנושא יוסדר

        בברכה,

        אמיר מורשתי, עו"ד
        מנהל פורום פלילי