האם דבריו של שופט מהווים לשון הרע?

  • לשון הרע של השופט
    פום | 25/07/2021 23:42

    שופט משפחה קבע אחרי שלא הגעתי לדיון הוכחות שני,בעקבות התקף לב-שאין לי בעיות גופניות אלא אני כותב דברים לא קוהרנטיים שלא קשורים למציאות.ויש לימחשבות שוא של רדיפה.פסק דין שלו הועבר אחרכך לפשר" שם דנים בירושת הורים שאחי רשם על שמו ועל שמי קצת.בעכבות פסק הדין שהובאה כולו ללא אישור לפשר"הוא נהיה גלוי לכל העולם.אז השופטת קודם כל בקשה לעשות לי אופוטרופוס בגלל הקביעה במשפחה.האם יש בסיס לתבוע את שני השופטים על הוצאת דיבה?זה שעשה דבר ללא סמכות ,מותר לו.כי הנט פתוח כמו האינטרנט.וזה פוגע בי עכשיו בכל המשפטים והחיים.

    • האם דבריו של שופט מהווים לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 04/08/2021 17:59

      שלום רב,

      קביעותיו או אמרותיו של שופט במסגרת הליך משפטי מוגנים מפני תביעות בגין לשון הרע.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il