סיום חזה שכירות בעקבות סכנה

  • סיום חוזה שכירות עקב סכנת חיים
    אורן | 21/07/2021 08:43

    שלום,
    לפני פחות מחודש עברתי לדירה חדשה עם הכלב שלי, לאחר מספר ימים הכלב שלי הותקף על ידי הכלב (מסוכן) של השכנים שמשוטט חופשי מתחת לבניין
    תוך כדי התלהמות ובקשות שלי לקשור את הכלבה הבעלים של הכלבה התוקפת התחיל לאיים עליי וניסה להכות אותי. הוזמנה משטרה, הכלבה עדיין משוטטת, ואני מפחד להעיר שוב.
    חייב לציין שאני אדם הסובל מפוסט טראומה מורכבת, והמקרה הנ"ל לא נותן לי את האפשרות לצאת מהבית, להרגיש בטחון ויכולת לתפקד כלל..
    דיברתי מספר פעמים עם בעל הבית שלי בניסיון להפסיק את החוזה, אך נדרשתי למצוא דייר מחליף.
    שאלתי, האם זו עילה מספיק טובה לסיים חוזה?
    מה הזכויות במקרה של סכנת נפשות

    • סיום חזה שכירות בעקבות סכנה
      ליאור חאיק, עו"ד | 21/07/2021 11:44

      אורן שלום

      זהו מקרה שלא ממש שייך למשכיר ולא נמצא תחת אחריותו או בשליטתו.

      הייתי מנסה להגיע איתו להסכמות ולהסביר לו את הסיטואציה המורכבת.

      לגבי הבחור שתקף אותך תגיש נגדו תלונה במשטרה וגם בקשה למניעת צו הטרדה ותביעה אזרחית על תקיפה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com