זכאות לדמי אבטלה

  • התפטרות וקבלת דמי אבטלה
    משה | 20/07/2021 08:49

    בסוף שנת 2020 סיימתי לעבוד במקום עבודה לאחר שנה היות והיה מדובר בתקן זמני. בחלוף חודשיים התחלתי עבודה חדשה. קיבלתי דמי אבטלה במהלך החודשיים בבית. בעבודה החדשה אני עובד 5 חודשיים ומעוניין להתפטר. האם אני זכאי לדמי אבטלה באופן מידי או שעלי להמתין 90 יום?

    תודה רבה על המענה

    • זכאות לדמי אבטלה
      עו"ד אריאל שוורץ | 22/07/2021 17:16

      שלום רב,

      נהלי האבטלה שונו בלשכות התעסוקה בגלל מצב החירום ועדיף להתייעץ ישירות מולן. עקרונית לא חלה עליך תקופת המתנה במידה ופוטרת (עם מכתב פיטורין) אך היקף הזכאות שלך לדמי אבטלה צפוי להצטמצם.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל דיני עבודה

      דרך אבא הלל סילבר 15, רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com