העברת כזכויות בנכס לבן זוג

  • הוספת בן זוג לנכס
    בני | 19/07/2021 09:13

    שלום,
    לאבי יש נכס בבעלותו אשר מושכר לשם הכנסה נוספת.
    הנכס ניתן לו בירושה לפני עשרות שנים על פי פסק דין.
    כעת הוא מעוניין לצרף את אימי בזכויות הנכס הנל בטאבו בכדי להימנע ממחלוקות בירושה.
    מה נדרש לכך?
    האם מדובר באירוע מס ונדרש תשלום מס כלשהו?
    אבקש לקבל הצעת מחיר, תודה

    • העברת כזכויות בנכס לבן זוג
      עו"ד אופיר קנפו | 22/07/2021 13:32

      בני שלום רב,

      העברת זכויות בנכס מאדם לבן/ בת זוגו אינה מהווה אירוע מס בתנאי שבני הזוג מתגוררים בנכס. ככל שלא, יש לבדוק פרטנית את המקרה ולהיוועץ בעו"ד נדלן הבקיא במיסוי מקרקעין.

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      מגדל H-TOWER רסיטל (קומה19), דרך מנחם בגין156, תל אביב

      טלפון: 03-5732424, פקס: 073-2858255 מייל: ofir@taklaw.co.il