מה ההבדל בין הכרזה כפושט רגל להסדר?

  • הסדר או סיום ההליך
    רוני | 16/07/2021 18:45

    שלום

    אני נמצא בהליך חדלות פרעון והדיון בענייני עתיד להיות בעוד כחודשיים.

    קיים נושה אחד - בנק

    רציתי בבקשה לדעת - האם קיים הבדל בהגדרה בין אם אגיע להסדר פשרה עם הנושה בכך אבטל את ההליך או שאסיימו ואוכרז כפושט רגל? אם יש השפעה עתידית בקונסטלצייה כזאת או אחרת? (לדוגמא משכנתא) או שעצם זה שנכנסתי להליך מעמיד אותי באותה נקודה, בין אם אגיע להסדר פשרה או שאסיים את ההליך ואוכרז כפושט רגל?

    אודה להסבר בעניין

    • מה ההבדל בין הכרזה כפושט רגל להסדר?
      עו"ד נילי רובינוב | 21/07/2021 12:55

      שלום וברכה ראה תשובתי לעיל.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com