מחלה

  • מחלה
    עדי | 16/07/2021 17:18

    הי הייתי במחלה במשך יומיים
    אני עובדת שלוש שנים בחברה גדולה ומסודרת.
    שהטדיצי ביום הראשון למחלה שאני לא אגיע המנהלת החדירה שלי יקרה אותי מה יש לי וביקשה שאחייג אחיה פעמיים באותו יום וגם ביקשה ממני לעבוד מהבית .האם זה חוקי לחקור אותי ? לבקש להתקשר כמה פעמים ולבקש לעבוד מהבית ? .
    ביום הראשון של המחלה התקשרתי ואמרתי לה שיש לי שני ימי מחלה ולא אעבוד
    ביום השני למחלה היא ביקשה שוב שאתקשר.הטם אני אמורה לעדכן כל יום על מחלה אם כבר הודיתי שיש לי מחלה למס ימים ?? אני אציין שזה ההתנהלות שלהם במקום הזה אני כבר שם כמה שנים והם מנסים לגרום פשוט לא לקחת מחלה ההתנהלות הזאת נראית לי לא חוקית האם זה תקין ??
    האם כדאי לפנות את הפניה הזו גם לוועד העובדים במקום ??