האם ניתן לחזור מהסכמה לאחר פסק דין?

  • תביעה חוזרת לאחר פסק דין.
    דני | 14/07/2021 13:01

    אני מעוניין לתבוע תביעה חוזרת לאחר שהבנתי שהסכמה שהסכמתי אליה עם הצד הנתבע היא טעות, לאחר שגיליתי פרט חשוב בתביעה שלא הייתי ער אליו, מדובר בתביעה כספית נגד כספים שאני סבור שמגיעים לי כנגד עו"ד שייצג אותי בתביעה מול חייב שהיה בפש"ר מולי .

    האם אני יכול פשוט להגיש תביעה חוזרת לבית הדין ולהסביר להם שאני בעצם ממש לא מסכים להסכמה שהסכמתי??

    • האם ניתן לחזור מהסכמה לאחר פסק דין?
      עו"ד נילי רובינוב | 21/07/2021 13:11

      שלום וברכה, לאחר שנתת את הסכמתך מרצון הסיכוי כי בית המשפט ייעתר לבקשתך אינו גדול. באפשרותך להגיש בקשה לבית המשפט ולנמק את בקשתך אך לאחר שניתן פסק דין לאור הסכמתך רוב הסיכויים שלא יבוטל פסק הדין כי נתת את הסכמתך לפסק הדין.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com