מועד אחרון להגשת בקשה להשפט

  • בקשה להישפט לפי מועדים בהמשך לשאלה הקודמת
    יוסי | 14/07/2021 12:55

    לשאלתך, אני עונה כאן

    ראשית, לא ידעתי בכלל על מועדים להישפט ובזבזתי זמן בהתכתבות עם העירייה.
    לטענתם, הם שלחו לי תשובה בדואר רשום שלא נדרש ושם היה רשום שיש 30 יום לבקשה להשפט. הסברתי שלא קיבלתי שום הודעה שאם כן הייתי דורש אותו. אמרו תכתוב שוב מכתב וכו ושום דבר לא עוזר הם בשלהם ואני לא יודע מה לעשות הם נתנו לי קנס ומגדילים אותו כל הזמן על משהו שלא עשיתי. הם מצאו מסמך שלי במקום עבירה והם קושרים אותי לדבר העבירה אבל אין לא שום קשר לטענות שלהם זה מסמך שבטעות השתרבב לשם.
    הם טוענים שכרגע הקנס בגבייה וזהו אי אפשר להישפט והקנס יוגדל.
    מה לעשות?

    • מועד אחרון להגשת בקשה להשפט
      צבי שמיר, עו"ד | 18/07/2021 11:28

      המועד אחרון להגשת בקשה להשפט רשום על גבי הדו"ח.
      אתה יכול להגיש בקשה להארכת מועד
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com