הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

האם נדרש תצ"ר לחלקת ה 2.5 בדונם בכניסה להיוון

  • האם נדרש תצ"ר לחלקת ה 2.5 בדונם בכניסה להיוון
    ASHER | 14/07/2021 01:26

    שלום
    שטח חלקת המגורים המסומנת בתצ"ר חלקה א' (סימון צהוב) הינו 3.2 דונם
    אני מעוניין להיכנס למסלול הצטרפות היוון  בתשלום דמי חכירה בשיעור של 3.75%
    המצב היום שקיימים מחסנים לשימוש חקלאי בנחלה שתופסים חלק מחלקת המגורים
    אני רוצה שחלקת המגורים המהוונת של ה - 2.5 דונם לא תכלול את המחסנים
    א. האם אפשר כבר בשלב ה- 3.75% להגדיר שהיוון של 2.5 דונם יהיה ברציפות אבל בצורה אי רגולרית כך שלא יכלול את המבנים החקלאים (מחסנים ) ?
    ב. האם כבר בשלב ה- 3.75% נדרש להכין תצ"ר שמגדיר את ה-2.5 דונם שיהיה בצורה אי רגולרית ?
    ג. האם דרך גישה מרחוב פנימית  מרחוב המושב לחלקת המגורים המשמשת גם את חלקת המגורים של הנחלה השכנה ושעוברת צמוד ובקו אפס לנחלה השכנה אפשר להגדיר את שטחה כשטח "זיקת מעבר" שלא יהיה כלול בתוך ה - 2.5 דונם ?
    ד. האם נדרש להגיש תב"ע מקומית כבר בשלב ה- 3.75% ?

    אודה לעזרתך והתייחוסתך