תביעה נגד שליח

  • תביעה קטנה נגד השליח ומשרד העו"ד
    שלומי | 12/07/2021 12:16

    לקחתי הלוואה מבנק לאומי - בגלל הקורנה לא עמדתי בהחזר העו"ד של הבנק פנה אלי והגענו להסדר לצערי לא עמדתי בו בגלל המצב.
    עו"ד של הבנק שלח מכתב התראה לפני תביעה להוצאה לפועל אך לא הגיע אלי כי השליח לא מסר היות וכנראה לא התייחסתי אל המכתב העו"ד  כי לא הגיע אליי הגיש את התביעה והצטברו תוספת של חיובי ריבית ופתיחת תיק וכו קרוב ל 16 אלף ש"ח .
    יום אחד אני מקבל עיקול  אני מתחיל לברר ומתברר על התיק הולך לצלם העתק של התיק מתברר שהשליח הגיש תצהיר שהוא היה אצלי והגיש לי ידני את מכתב ההתרעה כמו כן בכתב התביעה משום מה העו"ד כתב כתובת אחרת ולכן בכתב התביעה יצאה לכתובת אחרת שהיא לא שלי
    ורק בגלל העיקול הכול נודע לי.
    היום הבנק לא מוכן לנהל איתי תשלומים כי הוא בהוצאה לפועל .

    האם אני יכול לתבוע את השליח על הנזק שנגרם לי על פתיחת תיקי  הוצאה לפועל וכל העיקולים?
    והאם אני יכול לצרף לתתביעה גם את העו"ד שבכתב תביעה טעה בכתובת ולכן גם הכתב תביעה לא הגיע אלי ?

    מדובר בנזק של תוספת להלוואה 16 אלף וכל הנזק של חשבון מעוקל עכשיו וריצות ללשכת הוצאה לפועל

    • תביעה נגד שליח
      עו"ד שי בייזר | 15/07/2021 11:26

      שלום רב,

      אם השליח נתן תצהיר שקרי ובגלל זה הוגשה כנגדך תביעה והוטלו עיקולים, יש לך עילת תביעה כנגדו.
      ביחס לעו"ד, אם הוא טעה, ייתכן וגם כנגדו יש עילת תביעה, תבדוק טוב מדוע הוא רשם את הכתובת שהוא רשם (אולי הכתובת שלך במשרד הפנים אינה מעודכנת).

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il