כיצד לפנות שוכר שלא משלם במהירות וביעילות?

  • דייר שלא מתפנה לאחר תום השכירות
    אלי | 08/07/2021 22:33

    שלום וברכה!

    השכרתי דירה לאדם, ולא זו בלבד שלא שילם לי מספר חודשים הוא לא רוצה לפנות את הדירה!

    שאלתי - האם זה כלול בתהליך משפטי רגיל כמו כל דייר שלא נשלם או שיש פה הליך יותר מהיר, כי אין לו שום זיקה לנכס?

    ועוד שאלה, במידה וזה תהליך רגיל כמו בדייר שלא משלם, האם יש עלויות בבית משפט?

    וא''כ בערך כמה?

    והאם מישהו מהצוות היקר של הפורום מטפל בכאלה דברים

    • כיצד לפנות שוכר שלא משלם במהירות וביעילות?
      עו"ד אלי מור | 15/07/2021 17:49

      אלי שלום רב

      צר לי שנקלעת למצב בו השוכר לא משלם לך דמי שכירות ומסרב להתפנות.

      אך אני שמח לומר לך שקיים הליך משפטי מיוחד לפינוי שוכר, שאם הוא מבוצע נכון, ניתן לפנות את השוכר בדרך מהירה מאוד מהמושכר.

      ההליך מורכב מתביעה לפינוי מושכר בבית המשפט ובהמשך, במידת הצורך, בהליך הוצאה לפועל לפינוי השוכר פיזית מהמושכר.

      לאחר מכן או במקביל, ניתן לפעול לגביית החובות והנזקים שהשוכר יצר.

      ככל שהנך רוצה פרטים נוספים, הנך מוזמן להיכנס לאתר שלי בכתובת mor-lawyers.co.il או ליצור עמי קשר בפרטים שמצוינים בתחתית דף זה.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il