אי ביצוע הוראות רפואיות כחלק מהקטנת הנזק

  • תרופות
    ליבנה | 06/07/2021 21:03

    אבא נפגע בתאונה. הוא לא לוקח התרופות שנותנ ים לו כולל תרופות הרגעה מפסיכאטר בגלל הסיוטים שלו שיש לו פוסט טראומה.

    האם זה יזיק לתביעה נגד הביטוח שיטענו שהמצב באשמתו כי הוא לא לקוח התרופות?

    • אי ביצוע הוראות רפואיות כחלק מהקטנת הנזק
      עו"ד גיל קראוס | 07/07/2021 22:23

      ערב טוב, כעיקרון חלה על נפגע חובת הקטנת הנזק, שכוללת בתוכה גם ביצוע טיפולים רפואיים נדרשים בגבול הסביר. במקרה המתואר, בגלל שיש סיבה רפואית לכאורה להימנעות מכדורים, אז יכול להיות שיהיה יותר קשה לטעון שהוא לא הקטין את הנזק. מעבר לכך, השאלה גם איך חברת הביטוח תדע בכלל שהוא לא לוקח את התרופות בפועל

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il