שיעורים דרך הזום

  • שאלה
    שלי | 06/07/2021 09:22

    היי,
    האם ניתן לתבוע מכללה שהציעה לימודים באופן היברידי בתקופת הקורונה (גם לימודי זום וגם פרונטלים) ככל שיתאפשר, אך את כל תקופת הלימודים עשתה בזום למרות ששולם סכום מלא של לימודים היברידים? והייתה את האפשרות להגיע ללימודים פרונטלים אבל לדעתי ולדעת שאר הסטודנטים היה נוח למכללה להשאיר אותנו בזום. שילמתי סכום רב שלא הגיוני ללימודים בזום - בטח שהמכללה לא הוציאה עלינו שום משאבים חוץ מהזום וחומרי הלימוד באתר. לא הגענו למכללה ולכן היא לא הייתה צריכה להוציא כספים על חשמל ומשאבים לתחזוק שלה. אשמח למענה תודה.

    • שיעורים דרך הזום
      ליאור חאיק, עו"ד | 06/07/2021 11:52

      היי שלי

      צריך לקרוא את ההסכם. נראה לפחות על פניו שמדובר בשינוי מהותי של התחייבויות המכללה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com