המשך

  • שיחה חשודה עם קטינה
    אני | 04/07/2021 20:35

    אני בן 33 ויש לי תסמונת אספרגר ( על הרצף האוטיסטי ). לפני כמה ימים התכתבתי עם נערה שעוד לא מלאו לה 16, שאלתי אותה אם היא מחפשת קשר , אפילו קשר רציני , ואם זה אפשרי שהקשר יהיה איתי. השאלה האחרונה הייתה שלה ולא הגבתי עלייה ולא המשכתי להתכתב איתה. בהתכתבות שלי גם התייעצתי איתה אם זה חוקי לבת 16 לעשות דברים מיניים עם מישהו מעל גיל 19 וכו'... היא גם סיפרה לי שהיה לה פעם חבר בן 22. למחרת אבא שלה מתקשר אליי ומודיע לי שהוא ייגש לתחנת המשטרה. יש לי ממה לחשוש ?

    • המשך
      במצוקה | 04/07/2021 20:47

      * לא נפגשתי עם הנערה ולא עשיתי כלום וגם לא ניפגשתי עם אבא שלה.