ביצוע עבירות ע"י הסובל מאספרגר

  • בן 33
    מישהו | 02/07/2021 11:01

    אני בן 33 ויש לי תסמונת אספרגר ובטעות שלחתי לווצאפ של מישהו / מישהי שאני לא מכיר תמונות של איבר מיני, זה היה בתום לב , ואני לא יודע בן כמה הבן אדם או האישה ומאיזו עדה. ככה רשמתי בווצאפ : " מהצ'אט. הוא גדול לדעתך , הפרטנרית האחרונה שלי אמרה שכן ושהוא גדול אפילו מ- 20, וכמה אתה חושב ? סליחה ששלחתי זה היה בטעות , סולח/ת לי ? " יש לציין שזה קרה באמת בתום לב. יש לציין שאין לי תמונת פרופיל בווצאפ. כלומר תמונת פנים זה לא. האם אני עכשיו בסכנה מבחינת החוק ? מה לעשות עכשיו ? התקשרתי למשטרה והם אומרים שאין מה לעשות. הבן אדם או האישה לא חוזרים אליי לא בהודעה כתובה ואני גם לא מצליח להשיג אותם בפון. לצערי זה גם יכול לחזור הטעות הזאת על עצמה שוב ושוב.

    • ביצוע עבירות ע"י הסובל מאספרגר
      עו"ד אמיר מורשתי | 08/07/2021 18:43

      פונה יקר, ככל והתסמונת ממנה אתה סובל לא מגיעה לידי הגנה של אי שפיות הדעת ( ולמיטב ידיעתי היא לא מגיעה ) , הרי שעליך לוודא שהטעות לא תחזור על עצמה שוב- בין השאר לדאוג שלא יהיו לך תמונות של איבר מינך בגלריה של התמונות ואף אין כל מקום להמשיך ולהטריד את אותם אנשים ששלחת אליהם בטעות התמונה. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי