אי הוצאת קבלה על אימון

  • קבלה על אימוני קרב מגע
    עדן | 28/06/2021 09:31

    אני גר בחיפה (שהיא כידוע לכם עיר מעורבת).מאז שהוסרו ההגבלות העיקריות של הקורונה, וחזרתי להתאמן בקרב מגע, המאמן שלי מסרב לתת לי קבלה על האימונים האישיים שהוא עושה לי (אם כי הוא העלה בפני את האפשרות להתאמן אצל מאמן אחר, שכן יכול לתת לי קבלה). לדבריו הוא רשמית סגר את העסק, עקב בעיות בינו לבין העירייה (שקשורות לרישיון העסק), אבל הוא עושה עדיין אימונים אישיים לאותם מתאמנים שבמיוחד חשוב לו להשקיע בהם. הוא אף ביקש ממני לא להגיד לאף אחד שהוא זה שמאמן אותי, אלא להגיד למי ששואל שאני מתאמן אצל מאמן אחר או שזה לא מעניינו. זאת, מתוך חשש שמישהו מהעירייה עוקב אחריו ועלול לבוא אליו בטענות שהוא ממשיך לאמן גם בהיעדר רישיון. מה המשמעויות שיש לזה מבחינת המשפט האזרחי? אם חס וחלילה מישהו ינסה לסכן אותי ,אאלץ מחוסר ברירה להגן על עצמי ואטען במשטרה שיש לי רקע בקרב מגע, האם יהיו לזה השלכות על מצבי המשפטי פלילי? (על העדות של מאמן הקרב מגע)? האם יש צורך בעדות שלו במקרים כאלה? כמה זה רלוונטי לעניינינו?
    אני שואל את הדברים כי מדובר במאמן מנוסה במיוחד שאני מכיר שנים, וחשוב לי להמשיך להתאמן אצלו. סירובו לתת לי קבלות מעמיד אותי בדילמה.

    • אי הוצאת קבלה על אימון
      ליאור חאיק, עו"ד | 28/06/2021 10:29

      היי עדן

      אני לא רואה רלבנטיות לשאלה שלך לעניין הקבלה. זה עניין של המאמן מול רשויות המס ולא קשור אליך. המאמן חושף את עצמו לסכנה מול רשויות המס וזה לא משהו שקשור אליך או שאמור להדאיג אותך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com