הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

כניסת זרים לישראל

  • שאלה
    שחף | 27/06/2021 10:24

    אני שואל לגבי נהלים. תושבת ישראל בתהליך אזרוח מדורג בעלת ויזה א 5 A וויזה לכניסות ויציאות צריכה בחזרה לישראל גם אישור כניסה לזר או בשל כך שהיא תושבת ישראל היא פטורה מהנוהל

    • כניסת זרים לישראל
      עו"ד גיא דוד | 28/06/2021 11:00

      שיחף שלום ותודה על פנייתך,

      עליך להפריד בין שני מישורים שונים:

      במישור תחום ההגירה - היא רשאית לצאת ולהיכנס כרצונה.

      במישור של משרד הבריאות - אני ממליץ לבדוק באופן פרטני מול הלשכה, מאחר וההוראות משתנות תדיר, בהתאם לסוגי אשרות ובהתאם למדינות מוצא, ומדינות בהם ביקר המבקש.

      בברכה,

      גיא דוד, עו"ד
      מנהל פורום הסדרת מעמד
      יצחק שדה 17, פינת המסגר 39 - מגדל נצבא, קומה 14 ת"א

      טלפון: 077-5150116, מייל: gie@dss-adv.com