איזה מסמכים חשוב לשמור כדי לתבוע פיצויים בגין תאונת דרכים?

  • מסמכים
    לילך | 26/06/2021 21:45

    שלום רב,

    אני לא חוזרת לעבודה אחרי תאונה, השברים כבר עברו לי.
    אבל, אני לא מרוכזת , לא ישנה ולא ממש מתפקדת וסובלת מכאבים. כרגע עוברת טיפולי פיזיותרפיה.

    רציתי לדעת אילו מסמכים רפואיים, במקרה כזה אצטרך בעתיד בעת התביעה להוכיח שלא הייתי כשירה?

    • איזה מסמכים חשוב לשמור כדי לתבוע פיצויים בגין תאונת דרכים?
      עו"ד ערן אלזם | 26/06/2021 23:24

      לילך שלום,

      שמחתי לקרוא שהשברים החלימו.

      איזה מסמכים לשמור לתביעת הפיצויים?

      1. ימי מחלה, עדיף מאורטופד והכי מומלץ - מומחה תעסוקתי בקופ"ח.

      2. אישור מהמעסיק אודות תקופת העסקה.

          בהקשר זה - צריך לדעת יותר פרטים כדי להמליץ לך לבקש אסמכתאות ספציפיות.

      3. ציינת שאת עוברת טיפולי פיזיוטרפיה - בתום סדרת הטיפולים לבקש דו"ח מפורט.

      בהצלחה!!

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com

      • מה
        מה? | 27/06/2021 10:30

        אין לי ימי מחלה. כי האורתופד אמר שרשאי לתת לא יותר מ3 חודש.

        מומחה תעסןקתי לא נותן לי כי אין לי מעביד.

        מה מציע

    • מסמכים התומכים בטענת הפסד השתכרות לאחר תאונת דרכים
      עו"ד עדי רחמים | 04/07/2021 10:53

      לילך שלום.

      ראשית החלמה מהירה.

      שנית אייעץ לך לגבות את כל טענותייך במסמכים רפואיים וגם מהמעסיק שיוכיחו כי לא חזרת לעבודתך בעקבות ובשל תאונת הדרכים, לרבות אישור מחלה מהרופא המטפל, בהמשך אף אישור מטעם רופא תעסוקתי, סיכום טיפולי פיזיותרפיה וכל מסמך מתאים אחר.

      ממליצה לך לפנות לייעוץ פרטני על ידי עו"ד מומחה בתחום על מנת למקסם את סכום הפיצוי המגיע לך, בייחוד ששכר טרחת עוה"ד בתביעות מסוג זה משולמות על ידי חברת הביטוח.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com

      • המשך
        המשך | 04/07/2021 11:06

        הרופא אמר לי שלא רשאי לתת אישור מחלה לאחר 3 חודש

        רופא תעסוקתי אמר שעובד מול מעסיקים בלבד. ולי כעצמאי אין מעסיק.

        מה צריך בנסיבות לפי השאלה