משכנתא על נכס עם רישום הערת אזהרה

  • רישום בטאבו
    אורלי | 20/06/2021 12:22

    האם אפשר לקבל משכנתה על בית אשר רשום בטאבו עם הערת האזהרה

    • משכנתא על נכס עם רישום הערת אזהרה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 28/06/2021 12:00

      שלום אורלי,

      קיימים מספר מצבים העונים על התאור של בית הרשום עם הערת אזהרה- למשל - לבעלי הזכויות הנוכחיים יש רק רישום של הערת אזהרה או רשומה הערת אזהרה על זכויות הבעלים.

      בכל אחד מהמקרים יש לבדוק מה הסיבה לרישום מה תוכן הערת האזהרה ויש לפנות לבנק לפני ביצוע פעולה כלשהי כדי לוודא אם ניתן יהיה לקבל משכנתא.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com