מה העלות לפתיחת תיק משפחה?

  • פתיחת תיק בבית משפט לענייני משפחה
    אביטל | 17/06/2021 14:54

    אני רוצה לפתוח תיק בבית משפט לענייני משפחה על אף שגירושים לא עומדים באופן מיידי על הפרק

    רק כדי לוודא שבמקרה ונגיע לשם התיק ייפתח ברבנות

    מבירור שעשיתי אני מבינה שהעלויות הן מטורפות כי מעבר לאגרות יש שכר לעורך דין

    שאלתי היא:

    מה העלות המינימלית לפתיחת תיק, כולל אגרות ומה שצריך. 'ג'אסט אין קייס'.

    תודה רבה למשיבים!

    • מה העלות לפתיחת תיק משפחה?
      עו"ד אורית ג'קמן לדאני | 28/06/2021 20:14

      אביטל שלום,

      שאלתך לא לגמרי ברורה. את רוצה לפתוח תיק. איזה תיק? איזו תביעה (מזונות/רכוש/משמורת/ אישור הסכם)? לכל הליך יש אגרה שונה. כך גם שכר טרחת עו"ד הוא שונה בהתאם להליך ולעו"ד עצמו.

      בנוסף יש הליך מהו"ת שקודם להגשת תביעה בין בני זוג.

      ממליצה לך להסתכל באגרות בהמ"ש, בכדי לקבל תמונה מדויקת של העלויות בהתאם להליך שבו את מתכוונת לנקוט.

      בהצלחה,

      בברכה,

      אורית ג'קמן לדאני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה
      מפי 5, מתחם סוהו, נתניה

      טלפון: 077-4564002 , מייל: jeckmanorit@gmail.com